Back to All Events

Revetlla de Cançons (Solstice Of Songs)

  • Roger Smith Hotel 501 Lexington Avenue New York, NY, 10017 United States (map)

About the concert

"Com molts de vosaltres som aquí, lluny de casa, perseguint els nostres somnis. De vegades, però, sentim nostàlgia i trobem a faltar la nostra terra. Per això, hem volgut preparar un concert a piano i veu de cançons en català i en anglès. Així podem passar una bona estona junts i sentir-nos com a casa per unes hores. La música serà ben variada! Des de Lluís Llach fins a Disney, passant pel gènere del teatre musical i fins i tot amb alguna cançó inèdita!  


Hem triat aquests temes perquè tenen una connexió amb nosaltres i amb la nostra història, una història que us volem explicar.” 

About the performers

Gara Roda, (St. Quirze del Vallès 1992) és una actriu de teatre musical. Ha treballat en musicals com Sister Act, Bare: a pop Opera o Cabaret tant per Catalunya com per Espanya. Després de tres anys d'estar de gira sense parar, ha decidit mudar-se a Nova York per continuar estudiant a l'American Academy of Dramatic Arts i continuar creixent com a artista i professional del món de l'espectacle.

Miquel Llull Riera, (Manacor, 1990) toca el piano des de petit, i ha completat fins l’últim grau del Trinity College of London. Ha fet teatre durant tota la infantesa i posteriorment, classes de cant a Aules i d’interpretació a l’escola Eòlia de Barcelona. Ha estudiat vàries enginyeries a Barcelona i actualment treballa en un nou espectacle de Cirque du Soleil, que està de gira per Nord Amèrica.

Earlier Event: May 10
Catalan Happy Hour
Later Event: June 23
Sant Joan 2018